양파 농가를 응원합니다! 만능양파볶음 대작전 2편: 만능양파볶음 완성! 소분 및 보관하기

만능 양파 볶음

[재료]

양파(껍질 포함) 15kg

식용유 300ml

[조리법]

1단계: 양파 손질하기

- 양파는 껍질을 제거하고 반 자른 후 0.4cm 두께로 슬라이스 한다.

2단계: 양파 볶기

- 깊은 코팅 냄비에 식용유 300ml를 넣는다.

- 썰어 놓은 양파를 넣고 강불에서 20분간 볶아 준다.

- 중불로 줄이고 40분간 볶아 준다. (양파의 상태를 확인하고 필요에 따라 식용유를 추가한다.)

- 양파가 갈색이 될 때까지 볶아 완성한다.

3단계: 보관하기

- 넓은 쟁반에 볶은 양파를 넓게 펼쳐 식혀준다.

- 식은 볶음 양파를 위생팩, 지퍼팩, 각얼음 틀에 넣어 냉동실에 보관한다.

[INGREDIENTS]

530 oz Onions (including peel)

10 fl oz Cooking oil

[PREPARATION]

STEP 1 : Cutting onions

- After removing peel and cut the onions half and slice them to 0.4cm thick.

STEP 2 : Stir-frying onions

- Pour 10 fl oz cooking oil in a deep coating pot.

- Add and stir-fry sliced onions over high heat for 20 minutes.

- Reduce heat to medium and stir-fry for 40 minutes. (Check the onion's condition and add cooking oil as necessary.)

- Stir-fry onions until they are brown.

STEP 3 : Storing onions

- Spread the fried onions on a wide tray to cool them down.

- Put them in a sanitary pack, zip pack and ice cube tray and store in a freezer.

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