냉동만두 + 달걀말이
[재료]
달걀 6개(왕란 5개)
해물육교자 5개
꽃소금 약간
황설탕 약간
식용유 3큰술(21g)
[만드는 법]
1. 해물육교자는 가위를 이용해 잘게 자른다.
2. 그릇에 달걀, 소금을 넣고 풀어준다.
3. 잘 풀어진 달걀을 해물육교자에 부어 섞는다.
4. 팬에 식용유를 두르고 달군 뒤 약불에서 달걀물을 조금씩 부어가며 말아준다
5. 달걀말이가 완전히 익으면 알맞은 크기로 썰어 완성한다.
Gyoza dalgyal mari
[Ingredients]
6 eggs (5 large eggs)
5 seafood meat dumplings
Fine salt
Brown sugar
3 tbsp (21g) cooking oil
[Directions]
1. Using scissors, cut the seafood meat dumplings into pieces.
2. Beat the eggs in a bowl with salt.
3. Mix the beaten eggs with the seafood meat dumplings.
4. Add cooking oil to a pan, put the pan over low heat, and roll by pouring in the mixture to the pan a little bit at a time.
5. When the dalgyal mari is fully cooked, finish by slicing it into decent sizes.
출처 : 백종원의 요리비책
백종원 요리 레시피 어플다운로드
▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼
'백종원 유튜브' 카테고리의 다른 글
진짜 Real!? 고구마를 넣은 고구마피자! Is it true? Sweet potato pizza with real sweet potato! (0) | 2020.07.20 |
---|---|
식당에서 파는 그 닭고기 덮밥 Chicken Deopbap that is served at Restaurants! (0) | 2020.07.20 |
정말 쉬운 달걀말이! (0) | 2020.07.20 |
자연스러운 감칠맛의 다시마칼국수! Naturally flavorful dasima kalguksu! (0) | 2020.06.26 |
[Sub] 집에서 만든 새우감바스?? '감바스 알 아히요' (0) | 2020.06.05 |